Работа – мечта! 9 000 евро заплата, но никой не приема! Вижте защо..

Общопрактикуващ лекар в Нова Зеландия предлага 115,000 евро годишна заплата, т.е. над 9000 евро месечно, за да привлече фелдшер, който би му помагал с работата. Въпреки това, след две години, работата все още остава празна.


 

 

Д-р Алън Кени е един от собствениците на медицински кабинет в града Вайкато в северната част на острова, където населението е 13600 жители. Лекарят произхожда от Обединеното кралство, а за медиите декларира, че има твърде много работа и постоянно е принуден да отказва почивки, тъй като не може да си намери заместник или помощник. – Мога да предложа наистина, наистина добра заплата: невероятна е. Моята работа е много и колкото повече пациенти записвате, толкова повече пари получавате. Но наистина е прекалено в края на деня – казва лекарят.

 

 

Преди две години, дъщерята на Кени е работила като лекар в кабинета, за да му помогне, а сега той е единственият лекар от Нова Зеландия, който работи там. Освен заплатата, Кени предлага на кандидатите и три месеца почивка в годината, без нощни смени или работа в почивните дни и половина от акциите от кабинета с 6000 пациенти. Все пак, въпреки щедрите условия, той не е имал късмет в последните няколко месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *