Хороскоп за днес, 23 януари-Благодатни възможности за 3 зодии в сряда –

ОВЕН

Денят е неподходящ за колективна работа и започване на нови задачи. Днес представителите на Овен трудно ще се владеят при реализиране на целите си в службата и бизнеса. Шансът ви за успех е значителен и няма да го изтървете.

 

За бъдещето ви не са маловажни взаимоотношенията с околните, а вторник ще е много напрегнат именно в това направление.

 

ТЕЛЕЦ

През днешния нелек ден всяко общуване, запознанства и колективна работа се понасят трудно. Проблематичен ден, подчертаващ от една страна желанието на Телците за надмощие при реализиране на цели от различен порядък, а от друга – острото противопоставяне на външни сили. Чрез нечия мощна подкрепа може да успеете. Иначе е съмнително, че ще надделеете в стремежа си.

 

БЛИЗНАЦИ

Наложете си повече самоконтрол и се съобразявайте с обстоятелствата и хората в тях. В сравнение с предните два знака, позициите на Близнаците през този ден са по-надеждни поради ярката съдбовна подкрепа, с която разполагат и демонстрираната изразителна активност. Върху тази база постиженията ви са сигурни. Пазете се  коварни удари в службата или в бизнеса.

 

РАК

Негативите на деня могат да провокират непредсказуеми развития, които се отразяват на настроението и мислите ви. Вторник е особено ползотворен за реализация на вашите лични и делови цели, а акцентираният момент през деня е подкрепата от високостоящи личности, чрез която ще решите твърде важен за вас въпрос. Някои Раци ще заемат по-висок служебен пост, а безработните ще наемат добра работа.

 

ЛЪВ

Решаване на професионални и битови въпроси могат да провокират конфликти и други, негативни въздействия върху вас.  Партньорството и контактите в обществените са уязвимите пунктове за вас през този ден. При някои е възможно те въобще да не бъдат осъществени поради здравословна невъзможност. През този ден Лъвовете разполагащи с добър физически капацитет ще успеят, а болните да се възстановяват.

 

ДЕВА

Много нови неща около вас ще ви държат в кондиция и с желание за изяви. При реализирането на професионални и материални цели, Девите не биха се сблъскали с проблеми. Повече напрежение се очертава за водещите преговори, или за онези Деви, които се стремят към някакво споразумение. Ако сте последователни и толерантни ще успеете, иначе едва ли.


 

ВЕЗНИ

Самостоятелните занимания през днешния ден ще са ползотворни и ще отхвърлите повече работа.. Вашият успех през този ден е сигурен, независимо дали ще го постигнете на база собствени усилия, или нечия помощ ще е конкретната причина за това. По-значително събитие е, че стабилността ви видимо укрепва. В повечето случаи е пряко следствие от изграждането на ново партньорство.

 

СКОРПИОН

огрижете се сами за делата си и без да разчитате на други, ще ги приключите навреме и с желаните резултати. За някои от знака вторник ще е по-напрегнат от предния ден, но не в негативния смисъл на думата, защото е денят е носител на информация, даваща яснота за предстояща реализация на ново професионално място. Някои ще се издигнат в кариерата, а други Скорпиони ще сменят работата.

 

СТРЕЛЕЦ

С отговорно поведение и професионални умения работете върху планираните задачи. Ядовете, характерни за Стрелците през този ден няма да са причинени от липса на шанс за реализация на целите. Много нервни сте и ако не овладеете емоциите си, рискувате да „потопите” целия ден в недоволство. Точно в тази връзка е възможен много остър конфликт с администрация.

 

КОЗИРОГ

С изпълнението на професионален, битов или личен ангажимент ще поставите основите на бъдеща дейност. Стабилни и плодотворни контакти в обществените среди, осигуряващи реализацията на цели чрез подкрепата на влиятелни личности отвън. Днес не е препоръчително да хитрувате по каквито и да е въпроси. Вместо да последва очакваното от вас, ше останете изненадани от разразили се кавги.

ВОДОЛЕЙ

С овладени емоции и поведение днес ще избегнете възможни затруднения в общуването ви. Водолеите не са притеснени от здравословна недостатъчност и не им липсва енергия за завоюване на целите, но за повечето от зодията за валидни проблеми от емоционално естество, които поддържат вътрешен дискомфорт.  Организирате ли се за делата си, вторник ще ви радва със силен успех.

РИБИ

Неблагоприятен ден, който може да провокира неочаквани развития, за това е важно да сте въздържани. Реализацията на Рибите ще е на ниво днес , защото ще бъдете облагодетелствани от условията и от помощта на мощни личности и ще успеете в реализацията на целите си. За спокойствието ви през деня е много важно да владейте нервите си, защото може да избухне остър конфликт с някого.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *